Trend: Mat zwart in het interieur

Deurkruk Luzern, Mat Zwart - RVS Blog
Zwarte accessoires in huis zijn gewild, en dat snappen wij wel. De kleur zwart zorgt vanwege zijn contrast voor wat pit in je interieur. Het is stijlvol, stoer en tijdloos. Daarnaast is zwart gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren, waardoor het in ieder interieur te integreren is. Kortom: laat je inspireren door deze zwarte artikelen en join the dark side.

Mat zwart deurbeslag

Een makkelijke manier om mat zwart te integreren in je interieur is het gebruik van mat zwart deurbeslag. Bij deurbeslag kun je denken aan deurkrukken, deurgrepen en deurstoppers. Zwarte deurkrukken zijn perfect te integreren in elk interieur en passen bij vele type deuren.

Ook schuifdeursystemen voor het ophangen van een schuifdeur zijn verkrijgbaar in mat zwart. Deze kun je perfect combineren met een zwarte hand- of deurgreep! Een schuifdeur is een praktische oplossing wanneer je weinig ruimte in huis hebt. Daarnaast geeft een schuifdeur, ook wel barndoor genoemd, een hippe en eigentijdse uitstraling in huis.


Mat zwarte huisnummers

Mat zwart deurbeslag is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten! Zwarte huisnummers zijn uitermate geschikt voor montage tegen lichte of witte muren en passen met hun strakke design uitstekend bij een moderne en industriële woonstijl. Wil je jouw huis laten opvallen ten opzichte van dat van de buren? Dan zit je met deze huisnummers goed! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs en groottes, zodat er altijd wel een geschikt type voor jou tussen zit.


Mat zwart buitendeurbeslag

Niet alleen zwarte huisnummers zijn een mooie toevoeging aan de buitengevel, ook buitendeurbeslag is volop verkrijgbaar in mat zwart. Denk hierbij aan beldrukkers, briefplaten, deurgrepen, veiligheidsbeslag en voordeurknoppen. Zwart staat mooi op zowel een lichte als donkere gevel.


Mat zwarte trapleuningen

Ook in de wereld van trapleuningen is de mat zwarte trend onwijs populair. Een mat zwarte trapleuning is een perfecte toevoeging in elk interieur. De kleur zwart zorgt tevens voor een mooi contrast in het trappenhuis. Gegarandeerde eyecatcher dus!


Bezoek onze webshop voor een groot assortiment mat zwarte interieur accessoires

Word jij ook zo enthousiast van mat zwart? Bezoek eens onze webshop RVS Land voor een uitgebreid assortiment aan mat zwart deurbeslag, mat zwarte trapleuningen, mat zwarte ventilatieroosters en nog veel meer!