Trend: Deurbeslag in jaren 30 stijl

Trend: Jaren '30 deurbeslag - RVS Blog
Retro deurbeslag is helemaal terug van weggeweest! Met karakteristiek deurbeslag integreer je het authentieke jaren ’30 gevoel in huis. Laat je inspireren door deze trendy deurklinken.

De karakteristieke jaren ’30 woning is nog steeds ongekend populair op de woningmarkt. Jaren 30 woningen zijn direct te herkennen aan hun authentieke uitstraling met specifieke details zoals glas-in-lood, en-suite deuren en hoge plafonds met de mooiste ornamenten. Juist vanwege deze de huidige populariteit van deze bouwstijl worden er tevens steeds meer nieuwbouw woningen gebouwd met jaren ’30 invloeden. Jaren 30 deurbeslag past perfect bij deze stijl.

Deurkruk Ton past perfect bij de jaren ’30 woonstijl

Als jij liefhebber bent van de jaren ’30 stijl, dan is er een model deurkruk dat jouw hart beslist sneller zal laten kloppen, namelijk deurklink Ton. Dit authentieke en elegante design is te herkennen haar zwarte ebbenhouten handgreep met tonvorm. Je kunt kiezen voor een materiaal met een matte of glanzende finish.

Compleet assortiment deur- en raambeslag Ton voor je hele huis

Er zijn niet alleen deurklinken in het Ton-model. Met Ton deurbeslag kun je heel gemakkelijk je gehele woning voorzien van hetzelfde deur- en raambeslag. Zo kun je allereerst kiezen of je deur een deurkruk op rozet of op schild nodig heeft. De deurkrukken op rozet kun je, indien nodig, aanvullen met rozetten met bijvoorbeeld een profielcilindergat, sleutelgat en WC-sluiting. Indien je kiest voor deurkrukken op schild hoef je geen aparte rozetten bij te bestellen: hierbij zitten de profielcilindergaten, sleutelgaten en WC-sluitingen namelijk reeds verwerkt in het schild.

Daarna kun je je deurbeslag nog aanvullen met bijbehorend raambeslag, zoals een raamkruk of een raamuitzetter, of handgrepen die je kunt toepassen op bijvoorbeeld keukenkastjes of andere kastdeuren.

Meer vintage deurklinken

Niet alleen met de serie Ton geef je jouw huis een vintage uitstraling, er zijn ook andere deurkrukken die een ouderwetse vibe hebben.
De juiste look van een deurklink wordt niet alleen bepaald door het ontwerp, maar ook door het materiaal. Gouden deurkrukken hebben van zichzelf bijvoorbeeld al een authentieke uitstraling. Messing is tevens een populaire trend voor deurbeslag, dus zo sla je twee vliegen in één klap. Maar ook oud grijs is in opkomst, hierin wordt een stoere donkere kleur gecombineerd met een verweerde finish.

Voordelen van retro deurkrukken in jaren 30 stijl:

  • Sluit naadloos aan in de unieke sfeer van een jaren 20 of jaren 30 woning
  • Ook in een moderne woning geeft retro deurbeslag een authentieke look aan je interieur
  • Ook alle toebehoren voor het toepassen van hetzelfde deurbeslag in je gehele woning zijn leverbaar: zoals bijpassende sleutelplaatjes en WC-sluitingen, maar ook raamkrukken en handgrepen.

Waar retro deurbeslag kopen?

Deurklinken in tonmodel kun je gemakkelijk en vertrouwd online bestellen in onze webshop. Laat je inspireren door ons grote assortiment deurbeslag.