Een visite-proof huis voor de feestdagen

Een visite-proof huis voor de feestdagen - RVS Blog
De feestdagen komen er weer aan, verwacht jij daarom ook extra veel visite? Met deze tips optimaliseer jij je interieur voor het bezoek dat over de vloer komt.

Een duidelijk huisnummer

Meestal krijg je met de feestdagen alleen bezoek dat wel weet waar je woont, maar het kan ook zijn dat je visite krijgt die jouw huis nog niet goed weet te vinden. Dan is het handig als je een duidelijk huisnummer hebt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. RVS huisnummers zijn strak en modern en leverbaar in verschillende formaten, variërend van 12 cm tot zelfs 50 cm. Voor huizen die direct aan de stoep of aan de straat liggen voldoen kleine huisnummers, maar voor huizen die wat verder van de straat liggen zijn RVS huisnummers van een halve meter ideaal.

Jassen opbergen

Sinterklaas en Kerst vallen in de winterperiode, dus we hebben te maken met lage temperaturen. Dat wil zeggen dat je bezoek dikke jassen, sjaals en mutsen kwijt zal moeten aan jouw kapstok. Is jouw garderobe daar juist voor ingericht? Vul indien nodig je kapstok aan met wat losse RVS jashaken, of kies voor een hele nieuwe RVS kapstok of RVS garderobestang waar meer kleding aan opgehangen kunnen worden. Neem al die jassen aan, hang ze netjes op en je bent de perfecte gastvrouw of -heer tijdens bijvoorbeeld pakjesavond en kerstavond.

Openslaande deuren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bezoek is niet gewend om met jouw deuren om te gaan en je kan te maken hebben met rondrennende en spelende kinderen. Dan kan het gebeuren dat deuren te hard open worden gegooid, waardoor muren, meubels, plinten of RVS deurklinken kunnen beschadigen. Dat zou natuurlijk zonde zijn! Dit los je eenvoudig op met RVS deurstoppers. Je kunt kiezen voor een vrijstaand model dat makkelijk te verplaatsen is, maar er zijn ook modellen verkrijgbaar die op de vloer of op de muur moeten worden gemonteerd.

Veilig de trap op en af

Vooral voor ouderen is een stevige trapleuning belangrijk. Opa en oma hebben toch wat extra steun nodig bij het op- en aflopen van een trap. Ook mindervaliden hebben hier veel aan. Als je kiest voor een RVS trapleuning kies je voor een deugdelijk materiaal dat fijn in de hand ligt. Zo kan iedereen veilig je trap betreden. Daarnaast is het een stijlvolle toevoeging aan jouw trappenhuis. Win-win situatie!